Wonen in ‘t nieuwe Kampje

Ruim 150 belangstellenden kreeg ’t Nieuwe Kampje in Loenen aan de Vecht woensdag 24 mei over de vloer voor het Open Huis. Zowel jong als oud, en zonder uitzondering enthousiast over de mogelijkheden.

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om woonzorgcentrum ’t Kampje een tweede jeugd te geven. Nu de verbouwingswerkzaamheden nagenoeg zijn afgerond is ’t Kampje (of zoals we nu zeggen: ‘t nieuwe Kampje) klaar om nieuwe bewoners te ontvangen.

Het Open Huis van woensdag 24 mei trok veel enthousiaste bezoekers uit het dorp en daarbuiten.

Zij kregen alle kans om ’t nieuwe Kampje van dichtbij te beleven, rond te kijken in het gebouw, een kijkje te nemen in de modelwoning en zich te laten informeren over eventuele woonmogelijkheden. Ook werden ze getrakteerd op een hapje en een drankje in een van de fonkelnieuwe gemeenschappelijke keukens.

Wonen in ’t nieuwe Kampje

’t nieuwe Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Deze mix zorgt voor evenwicht en diversiteit, voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t nieuwe Kampje biedt ook onderdak aan verschillende ondernemers en organisaties, waaronder de openbare bibliotheek. De bibliotheek is modern ingericht, een plek waar bewoners elkaar én hun dorpsgenoten ontmoeten.

Happy ouwer

’t nieuwe Kampje is dan ook meer dan alleen maar een woonvoorziening. Het is de plaats waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor heel Loenen aan de Vecht.

Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is.

 

Meer informatie?

loenen@habion.nl