Voortvarend van start in 2019

Ledenvergadering

’t Kampje-Plus zet zich in voor de woongemeenschap ‘t Nieuwe Kampje en bevordert de ontmoeting tussen bewoners, buurtgenoten en ondernemers.

Op 30 januari was er een levendige ledenvergadering. Er lagen interessante stukken ter tafel. De plek van ‘t Kampje-Plus te midden van alle andere direct betrokken instanties werd uitgebeeld in een vrolijke tekening. 

Het Jaarverslag 2018 liet zien wat er in de afgelopen tijd tot stand is gekomen. Tal van activiteiten hebben een vaste plek gekregen zoals

  • Koken met bewoners, 2x per week op woensdag en donderdag.
  • Happy Ouwer, tweemaandelijks op de zaterdagmiddag.
  • Voorlichtingen en rondleidingen voor belangstellenden, bezichtigingen voor wie er wil gaan wonen.
  • De commissie voor toewijzing van woningen, die toeziet op een evenwichtige samenstelling van bewoners met en zonder zorg.

Het Beleidsplan 2019 – 2020 vonden de aanwezigen wat ambitieus maar ze konden zich er goed in vinden.

Word lid en praat mee!

Bel even met Annemiek Elling 0294 234 978 of meld u aan via het inschrijfformulier op deze website.

Bekijk ook onze brochure

Happy Ouwer 9 februari

Op zaterdagmiddag 9 februari is er weer een gezellig borreluur met een glaasje en een hapje.

Het gaat vooral om de ontmoeting en waarschijnlijk zal ook Wim Kan even aansluiten met een compilatie van oudejaars-conferences.  Het Happy Ouwer duurt van 15.30 – 17.30 uur. Toegang €3,00 (incl).  

Foto-expositie in ‘t Nieuwe Kampje

De match van De Beursvloer uit 2016 is verzilverd! In dat jaar maakte ’t Kampje-Plus een match met Foto- en videoclub Loenen aan de Vecht. Twee partijen gingen met gesloten beurs een overeenkomst aan: de Fotoclub fotografeerde de hele verbouwing van ’t Kampje tot ’t Nieuwe Kampje, van 2016 tot 2018. Kampje-Plus stelt de club in staat de foto’s te tonen en te exposeren.

 

foto: Robert Soen, fotoclub

 

 

 

Op donderdag hebben 24 januari 2019 hebben De Fotoclub en ’t Kampje-Plus de match verzilverd. De besturen van beide organisaties hebben de gemaakte foto’s en een presentatie uitgewisseld en de opening van de expositie met een feestelijk (foto)moment gevierd.

De expositie over de verbouwing hangt tot half maart in ’t Nieuwe Kampje.