‘t Kampje-Plus legt het verband (1)

 

Het Jaarverslag 2018 laat zien wat er in de afgelopen tijd tot stand is gekomen. De plannen voor de toekomst komen ter sprake met het Beleidsplan 2019 – 2020. Dit alles is vastgesteld in de ledenvergadering van 30 januari. Zie ook het concept-verslag Ledenvergadering 30 jan 2019

Word lid en praat mee!

Bel even met Jan Landstra 0294 231844 of Annemiek Elling 0294 234 978. Of meld u aan via het inschrijfformulier op deze website. Bekijk ook onze brochure.

Een zondagmiddag in februari: even contact tussen jong en oud

Op 17 februari vierde Evi van Buul haar verjaardagspartijtje. 9 Jaar werd ze en er waren 15 kinderen op haar feestje. Samen met haar moeder Eleonora had ze bedacht, dat ze op haar partijtje ‘waarderingskaartjes’ gingen maken met complimenten erop. De kaartjes waren bedoeld voor bewoners van ’t Nieuwe Kampje. Het werd een grandioos feest. De kaartjes werden kleine juweeltjes. 

   Toen ze klaar waren, wandelden ze met zijn allen naar ‘t Kampje, als het ‘waarderingsteam’.  Ze deden de kaartjes in brievenbussen en namen ook een kijkje binnen. Ze klopten hier en daar aan, om hun boodschap aan te bieden. Veel bewoners waren blij verrast met dit onverwachte bezoek op de zondagmiddag. Ook op de gesloten afdeling mochten ze kaartjes bezorgen.

Sommige bewoners wilden graag iets terugdoen, maar dat was echt niet de bedoeling. De kinderen genoten alleen al van het contact. En ook van het zien van het gebouw en woonomgeving van de bewoners.  

 

 

Happy Ouwer 23 maart

Noteer de datum! Het wordt een bijzonder samenzijn met drankje (o.a. advocaat met slagroom), hapje en prachtige beelden uit Loenen en omgeving. Van 15.30 – 17.30 in Studio Idee. Bekijk de uitnodiging: Happy Ouwer 23 mrt

Foto-expositie in ‘t Nieuwe Kampje

De match van De Beursvloer uit 2016 is verzilverd. In dat jaar maakte ’t Kampje-Plus een match met Foto- en videoclub Loenen aan de Vecht. Twee partijen gingen met gesloten beurs een overeenkomst aan: de Fotoclub fotografeerde de hele verbouwing van ’t Kampje tot ’t Nieuwe Kampje, van 2016 tot 2018. Kampje-Plus stelt de club in staat de foto’s te tonen en te exposeren.

 

foto: Robert Soen, fotoclub

 

 

 

Op donderdag hebben 24 januari 2019 hebben de Fotoclub en ’t Kampje-Plus de match verzilverd. De besturen van beide organisaties hebben de gemaakte foto’s en een presentatie uitgewisseld en de opening van de expositie met een feestelijk (foto)moment gevierd.

De expositie over de verbouwing is tot half maart voor iedereen te zien in ’t Nieuwe Kampje.