Prijsvraag

‘De Uitkijk’ in ’t Kampje, dat onlangs is verbouwd, wordt een multifunctionele ruimte. Voor mensen die graag buitenshuis willen werken. Voor de moeders en vaders die tussendoor een kopje koffie willen drinken. Bedenk een naam voor het centrum. Opa’s en oma’s die met hun kleinkinderen een spelletje willen spelen. Alleen of samen. Het kan allemaal. Iedereen is welkom.

“Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd zoals het organiseren van lezingen, (mini) concerten en theater. De verbouwing is gestart, en ja, het gaat echt heel mooi worden. Alleen missen we nog een mooie naam”, zegt kwartiermaker Carol Barenbrug. Dus ben of ken jij iemand die een nieuwe naam weet voor ‘de Uitkijk’? Geef die dan uiterlijk voor 10 juli aanstaande door aan prijsvraag@kampje-plus.nl. Ook worden er op diverse plekken in het dorp bussen neergezet waar je een briefje met misschien wel de winnende naam in kan doen.  Wat je kunt winnen is een tegoedbon van 100 euro van Jumbo Koster, een tegoedbon van 50 euro van ’t Amsterdammertje en een schoonheidsbehandeling bij schoonheidsspecialiste Iris Green t.w.v. 85 euro.

Tijdens de actiedag op zaterdag 26 augustus aanstaande worden de genomineerde namen en de winnende naam bekendgemaakt.

Ook zal er een veiling plaatsvinden. Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen op deze dag een stand huren om zichzelf in Loenen een omgeving kenbaar te maken. De opbrengsten van die dag gaan naar het nieuwe interieur voor de gemeenschappelijke ruimte. Zijn er vragen over het huren van een stand e.d. op de actiedag op 26 augustus, dan kunt u contact opnemen met Carol Barenbrug: info@kampje-plus.nl