Het nieuwe wonen in de versnelling

Er gebeurt veel in en rond ‘t Nieuwe Kampje: er komt een (1) ‘happy ouwer’ voor bewoners, er was een (2) Open Dag en (3) de ledenvergadering is in aantocht. Dan hoopt de coöperatie nieuwe bestuursleden te kunnen voordragen.

1. Borreluur in Studio Idee

Op zaterdag 3 februari serveren ‘t Kampje-Plus en Habion een drankje en een hapje tussen 15.00 – 16.30 uur.

Voor wie? Voor alle bewoners van ‘t Kampje, Ter Beekhof en Pleinzicht. Breng gerust ook een bekende of familielid mee.

  • Gezellig samenzijn
  • ‘Voorst Vooruit’, korte film over een project dat vergelijkbaar is met ‘t Nieuwe Kampje.

Als het lastig is naar Studio Idee te komen (de vroegere recreatieruimte) bel dan even met Annemiek Elling: 0294 234 978.

2. Open dag 20 januari

Vrijwel tegelijk met de goedkeuring van de gemeente voor het woon-experiment, was er Open Huis.

Zo’n honderd belangstellenden lieten zich op 20 januari rondleiden door delen van het complex. Dat leverde veel publiciteit op.

Kijk bij “nieuws” en bij “wonen”.

 

 

 

3. Bestuursleden gezocht

Op 21 februari is het ledenvergadering. Van het oude bestuur stelt Jan Landstra zich herkiesbaar als penningmeester. Frans Sträter zal het bestuur verlaten, omdat hij voorzitter is geworden van Studio Idee. Verwarrend?

Studio Idee is voortgekomen uit de coöperatie en blijft de volledige aandacht houden van de coöperatie. Maar de exploitatie ervan is in een aparte stichting ondergebracht. Dit is gedaan vanwege de efficiëntie en om de leden niet te belasten met financiële risico’s.

Wilt u zich als bestuurslid inzetten voor het welzijn van de bewoners van ’t Nieuwe Kampje en tegelijk ook voor alle bezoekers, jong en oud, van het nieuwe multifunctionele centrum ‘Studio Idee’? Meld dit dan bij Kampje-Plus (info@kampje-plus.nl) of bij de beoogd voorzitter: Rien Klein Meuleman: 0294 23 22 49.