Energiek begin van het nieuwe jaar

Veel belangstelling tijdens Open Huis

Het Open Huis op 20 januari is druk bezocht. Er blijkt veel belangstelling voor het wonen in ‘t Nieuwe Kampje. Dit betreft zowel de woningen in het voormalige Kampje als in de aangrenzende gebouwen Ter Beekhof  (sociale verhuur) en Pleinzicht (vrije sector).

Meer dan 100 mensen volgden rondleidingen langs de woonkeukens, de openbare bibliotheek, de kapper en meer. Zij genoten van een kopje koffie of thee in Studio Idee. Daar presenteerden zich de Zorggroep, Welzijn Stichtse Vecht, Studio Idee met een deel van het kunstprogramma (i.s.m. Cursusproject Loenen), de Coöperatieve Vereniging ‘t Kampje-Plus en makelaar van der Linden.

Wilt u meer weten over de toewijzing van woningen? Bekijk de volgende berichten:

Wonen in t Kampje beschrijving jan 2018

schema woningtoewijzing jan 2018.

Verplicht vrijwillig, verslag AD 22-1-2018

Happy Ouwer 3 februari

Op zaterdag 3 februari van 15.00 – 17.30 uur organiseert de coöperatie een gezellige borrel voor de bewoners van ‘t Nieuwe Kampje, dus ook voor Pleinzicht en Ter Beekhof. Er is dan ook een documentaire te zien over een vergelijkbaar nieuw wooncomplex in Voorst (De Benring).

Zaterdag 3 februari

Voortgangsbericht

Wat zie de één, wat merkt de ander van Kampje-Plus? En van Studio Idee? Lees over verleden, heden en toekomst:

Voortgangsverslag Kampje-Plus jan 2018.

Nieuwsbrief Habion

Vlak voor kerstmis verscheen de eerste Nieuwsbrief voor de bewoners van ’t Nieuwe Kampje. Lees verder om het bericht te lezen, er staan veel praktische wetenswaardigheden in: nieuwsbrief december 2017.

Ledenvergadering 21 februari 20.00 uur

De coöperatieve vereniging telt inmiddels 82 leden. Op 21 februari is er een ledenvergadering. Houd de berichten in de gaten!