Feestelijke opening van het gebouw

Het is bijna zover: de feestelijke opening op 23 juni! Maar eerst nog even een terugblik op het Happy Ouwer van 12 mei.

   

Het was weer bijzonder geanimeerd, de borrel voor bewoners en omwonenden. Dit keer konden de bezoekers behalve gezellig met elkaar kletsen ook een spelletje spelen. En dat is enthousiast gebeurd.

Volgende Happy Ouwers zijn gepland op

  • 15 september
  • 10 november
  • 19 januari.

23 juni: feestelijke opening

Op 23 juni 2018 zal burgemeester Witteman van Stichtse  Vecht het nieuwe complex openen. Het wordt een groot feest voor jong en oud, van 11.00 – 13.00 uur. Alle participanten werken eraan mee: de bewoners van ‘t Nieuwe Kampje, de coöperatieve vereniging ‘t Kampje-Plus, Zorggroep De Vechtstreek, de Bibliotheek Loenen, Studio Idee, het Paramedisch Centrum Loenen (met o.a. de praktijk voor Fysiotherapie), Kapsalon en pedicure Belle, Welzijn Stichtse Vecht. En natuurlijk de eigenaar van het gebouw, woningcorporatie Habion.

Er is van alles te beleven: er is volop gelegenheid voor beweging, ook letterlijk dank zij de fysiotherapeuten. De bibliotheek laat uw oude boek taxeren en biedt kinderen de gelegenheid zich te laten schminken. Er is veel muziek, ook dank zij het Leerorkest van Loenen (optreden Kindersymfonie) en de slagwerkgroep van ORVEO. Kortom het wordt een spetterend, interactief gebeuren.

Klik hier voor de flyer: flyer Feestelijke opening

Klik hier voor het voorlopige programma: Programma 23 juni

  

Bestuurslid gezocht

‘t Kampje-Plus is op zoek naar versterking voor het bestuur. Bent u een echte pionier en wilt u bijdragen aan dit unieke experiment, dat gericht is op integratie van jong en oud? Laat het weten aan Annemiek Elling (0294 234 978) of Rien Klein Meuleman (0294 232249).

Een bestuurslid van ’t Kampje-Plus is – samen met anderen – verantwoordelijk voor het nieuwe experiment, dat nog in de kinderschoenen staat. Als bestuurslid help je mee met het beleid maar ook pak je dingen aan. Bijv.:

  • secretariaatswerk
  • begeleiden van vrijwilligers
  • organiseren van evenementen
  • onderhouden van de website.

Bij alle activiteiten is participatie een sleutelwoord: bewoners, familie/vrienden en anderen stimuleren om in actie te komen en bij te dragen aan de leefsfeer. Bestuurslid zijn kost net zo veel of zo weinig tijd als je er zelf insteekt. Minimaal eens per maand vergaderen.